Suomenkielinen WordPress 1.5.1.2

Kirjoitettu puoliltapäivin suomeksi • Tägit:

Tietenkin heti kun sain uusimman version WordPressistä paketoitua niin kehittäjät pamauttivat ulos jälleen uuden version. Suomenkielisen WordPressin kotisivulla on nyt jaossa versio 1.5.1.2. Muutokset ovat pieniä, mutta ne näyttäisivät liittyvän tietoturvaan: aiheen valitsevan parametrin arvo tulisi olla numero, mutta sitä ei aiemmin tarkistettu ohjelmassa.

1 kommentti

  • 1

    […] Kyllästyinpä tuohon ”teenpä-leiskan-johon-ei-tule-mitään-sisältöä”-hämminkiin, ja päätin turvautu WordPressiin. Ihan kivalta systeemiltä näyttää, kaikki on kätevästi luokiteltu, ja suomenkielisen versionkin tästä sai: […]

    Sivuseikka.com - Digital Art » Arkisto » On aika uudistuksen — 29.7.05 @ 10:27

Sorry, commenting is not available for this post.