Suomenkielinen WordPress 2.0.5

Kirjoitettu aamulla suomeksi • Tägit:

Onkohan 50 bugikorjausta nykyään uuden version julkaisun rajapyykki? Ainakin se varmasti on erittäin hyvä syy julkaista uusi WordPression versio 2.0.5 ja varsin houkuttava syy oman blogin päivittämiseen!

Lataa suomenkielinen WordPress 2.0.5

Versiosta 2.0.4 voi päivittää uuteen helposti kopioimalla uuden version tiedostot vanhan version tiedostojen päälle. Ensimmäinen vierailu ylläpitosivuille pyytää vielä ajamaan päivitysrutiinin. Varman päälle pelaavat käyttävät päivitykseen pitkää kaavaa.

Varsinaisia uusia ominaisuuksia tässä versiossa ei tule. Jotain pientä mukavaa ja huomionarvoista voisi kuitenkin listata:

 • wp-db-backup-lisäosan tietoturvaa on parannettu
 • lisäosat on järjestetty lisäosan nimen mukaan (eikä lisäosan tiedostonimen mukaan)
 • kirjoittajat on järjestetty alasvetovalikossa näkyvän nimen mukaan
 • tietokannan rakennetta on optimoitu

Pikkutarkkoja listoja muutoksista voi tutkia seuraavien englanninkielisten sivujen kautta:

2 kommenttia

 • 1

  Moi

  Olen jo muutaman kerran yrittänyt asentaa tuota suomenkielistä versiota (2.0.4 ja nyt 2.0.5) ja asennus menee ihan hyvin. Asennuksen jälkeen kirjaudun login sivulla ja annan käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sitä seuraava wp-login.php sivu on kuitenkin tyhjä. Sain tuolla englanninkielisellä sen nyt toimimaan, mutta käyttäisin erittäin mielelläni tuota suomenkielistä, koska olen aika untuvikko näissä hommissa :) Tuleeko mitään vinkkejä mieleen.

  -Aki-

  Aki — 1.11.06 @ 15:48

 • 2

  Sain toisenkin tällaisen raportin sähköpostina. Sinun ei kuuluisi päätyä uudestaan wp-login.php-sivulle vaan esim. kojelaudalle.

  Oletko katsonut selaimessa sivun lähdekoodia? Siellä saattaa olla ”piilossa” jokin virheilmoitus. Oletko tarkistanut web-palvelimen login ja virhelogin?

  Lisätiedot kannattanee lähettää sähköpostina. Voin sitten lisätä yhteenvedon tarvittaessa tälle sivulle, kun ongelma on ratkaistu.

  Minulla on kyllä itselläni käytössä myös tuo suomenkielinen 2.0.5 päivitettynä tuosta omasta jakelupaketistani. Siinä ei ole ollut mitään ongelmia kirjautumisen kanssa.

  Kimmo Suominen — 16.11.06 @ 21:13

Sorry, commenting is not available for this post.