Miljoona miljoonaa …

Kirjoitettu aikaisin aamulla suomeksi • Tägit:

Maailma voisi kyllä pysähtyä siksi aikaa, kun mun pitää suunnitella muuttoa. Muistettavia asioita on ainakin miljoona, ja pää menee pyörälle, kun niitä yrittää miettiä. Joo, varmasti auttaisi, jos kirjoittaisin asioita listalle. Siispä muistilistan tekoon. En kyllä uskalla heti yrittää koko hommaa listata kerralla.

Jännä juttu, miten joissain tapauksissa aivot aktivoituvat, kun asioita on liikaa, ja joissain tapauksissa mieli pimenee ja tekee mieli vetää peitto pään yli.

Olen viime aikoina vapaa-aikanani pitänyt näppejäni kolmessa eri ohjelmointiprojektissa, kahdessa käännösprojektissa (englannista suomeen), sekä tämän sivuston mekaniikan viilauksessa. Lisäksi toki vielä ne tavalliset uutisten lukemiset ja sähköpostit. Ai niin, ja tietysti se palkkaa maksava työ päivisin. Lopputuloksena olen muutamana viime yönä taas valvonut aika myöhään, kun nukkumaan mentyäni ei kestä kauan, kun mieleen pulpahtaa ”vielä yksi asia” ja se on kirjoitettava ylös (yleensä näppäimistöllä — ehkä yöpöydälle pitäisi tuoda muistivihko ja kynä).

Ehkä tämä yliaktiivisuus on seurausta siitä, että pitäisi ihan oikeasti aloittaa pakkaaminen, eikä mulla ole vielä edes muuttolaatikoita. Pitänee ottaa perjantai vapaata, että pääsen U-Haulille ostoksille…

Jotenkin on ollut vaikea päästä muutossa alkuun. Aina se jää suunnitteluasteelle, ja siinäkin vähän taivaanrannan maalaamiseksi. Liian pitkälle menevä suunnittelu masentaa, ja sitten tuleekin vaihdettua aihetta.

2 kommenttia

  • 1

    Iiks! (Voiko tuohon muuta sanoa?) :-)

    Kimmo Suominen — 10.3.05 @ 20:13

  • 2

    Aamulla kävi mielessä, että muutto on monella tapaa samanlainen tilanne kuin synnyttäminen – ja siitä pääsevät ”nauttimaan” myös miehet!

    Artsi — 8.3.05 @ 15:46

Sorry, commenting is not available for this post.